Ok, het is duidelijk dat het laten plaatsen van zonnepanelen goed voor het milieu is. Maar is het ook goed voor uw portemonnee?  Wat kost het, en hoe snel verdient u deze investering terug?

Terugverdientijd 7 jaar + rendement

Om u een idee te geven: met een gemiddeld zonnepanelen-systeem van 10 panelen kunt u al gauw € 500,- per jaar besparen op uw energierekening. De terugverdientijd is hiermee gemiddeld 7 jaar en u heeft een rendement van ongeveer 14%. Dit betekent dat het laten plaatsen van zonnepanelen dus aantrekkelijker is dan uw geld op een spaarrekening zetten.

Uw huis is meer waard mét zonnepanelen

Daarnaast is uw huis meer waard mét zonnepanelen. Consumenten schatten de waarde van een huis aanzienlijk hoger in wanneer het zonnepanelen bevat. Dit betekent dat u de terugverdientijd van uw zonnepanelen niet per se hoeft ‘uit te zitten’ om de investering terug te verdienen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Om u een duidelijk idee van de kosten te geven, zullen we eerst naar uw specifieke situatie en wensen moeten kijken. We hebben namelijk verschillende zonnepanelen in ons assortiment, die sterk in kosten variëren. Uiteraard kunnen we u van goed advies voorzien en houden we rekening met uw budget. Een gesprek of offerte aanvragen is uiteraard vrijblijvend en kosteloos.

Offerte zonnepanelen (vrijblijvend)