Waarom zou u zonnepanelen laten installeren? U ziet en hoort het steeds meer om u heen maar is het werkelijk een goed idee? In hoeverre draagt u bij aan het klimaat en wat levert het u op?

Met zonnepanelen draagt bij aan een beter klimaat

Door het gebruik van zonnepanelen zet u de gratis energie van de zon om in elektriciteit. Deze energiebron veroorzaakt géén luchtvervuiling en drastisch minder CO2-uitstoot. Bovendien raakt het nooit op! Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld kolen, gas en olie. Met het gebruik van zonnepanelen draagt u dus sterk bij aan een beter klimaat.

Zonnepanelen leveren u wat op

Maar hoeveel dan? Een simpele rekensom: 10 zonnepanelen (een gemiddeld systeem) leveren per jaar ongeveer 2500kWh op. Hiermee kunt u dat hele jaar:

  • 6x per week de wasmachine aanzetten
  • uw koelkast koelen
  • 3 kopjes koffie per dag zetten
  • dagelijks de vaatwasser laten draaien
  • uw verlichting aanzetten

En dat allemaal op schone energie! Stelt u zich toch eens voor dat iedereen dat zou doen. Feit: elk uur dat de zon schijnt, levert genoeg energie op om de hele wereld een jaar lang van energie te voorzien.

Compleet zonnepanelen systeem

Solar Totaal Advies levert complete systemen bestaande uit zonnepanelen, een omvormer (om de stroom om te zetten in bruikbare wisselstroom), bekabeling, montage materialen, aansluiting in de meterkast met een extra groep én een werkschakelaar bij de omvormer. Aan de hand van uw wensen kiezen we de juiste panelen en onze omvormers hebben een hoog rendement. De montagematerialen zijn weerbestendig en worden afgestemd op uw type dak. Uiteraard krijgt u garantie op de zonnepanelen en alle andere materialen. We werken met vaste, professionele installatiepartners om de systemen netjes en vakkundig te installeren.

Offerte zonnepanelen (vrijblijvend)