Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonnepanelen en u daar een vakkundig en eerlijk advies over kan geven? En vervolgens ook het systeem en alle toebehoren professioneel kan installeren? En vindt u het belangrijk dat de communicatie met u professioneel en persoonlijk verloopt? Dan bent u bij Solar Totaal Advies aan het juiste adres.

Solar Totaal Advies levert uitsluitend A-kwaliteit zonnepanelen en werkt met vaste, gecertificeerde installateurs zodat u verzekerd bent van kwaliteit en rendement. Door jarenlange ervaring in de zonnepanelen-branche hebben we veel kennis opgedaan en kunnen we u van goed advies voorzien. Of u nu een particulier, MKB-bedrijf of multinational bent.

Wanneer u zonnepanelen door ons laat installeren, ontzorgen we u tijdens het gehele proces. Zo installeren we niet alleen de zonnepanelen, maar bijvoorbeeld ook omvormers die de opgewekte energie omzetten naar bruikbare energie. En een aansluiting in de meterkast.

Daarnaast kunnen we administratieve zaken uit handen nemen. Van het aanmelden van uw zonnepanelen-systeem bij uw netbeheerder voor juiste manier van terug levering van uw eigen opgewekte energie, tot het verzorgen van de BTW teruggave. Kortom, we regelen alles van A tot Z!

Onze werkwijze

  1. Neem contact met ons op wanneer u advies en/of een offerte wenst
  2. Wij komen vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een schouwing, het bespreken van uw wensen/vragen en een uitgebreid advies. Dit kan eventueel ook telefonisch
  3. U ontvangt een vrijblijvende offerte inclusief toelichting van ons
  4. Wanneer u akkoord bent, maken we een afspraak met u over de installatiedatum
  5. Uw zonnepanelen worden in 1 dag geïnstalleerd en u ontvangt praktische informatie over het gebruik ervan. Uw zonnepanelen wekken direct energie op.
  6. Uiteraard zijn we ook daarna altijd bereikbaar voor vragen en advies

Offerte zonnepanelen (vrijblijvend)